29 okt

Over Aicha

Televisiekijkend Nederland kent Aicha Marghadi als een van de gezichten van NOS Studio Sport, waar Het Sportjournaal een onderdeel van is. Vanaf oktober 2010 combineerde zij haar presentatiewerk op de lokale Amsterdamse zender AT5, waar zij in 2005 begon op de sportredactie, met het werk bij de NOS alwaar zij sinds oktober 2011 fulltime Het Sportjournaal en overige uitzendingen van Studio Sport presenteert.

Radio, televisie, uiteenlopende evenementen

Naast haar werk voor televisie heeft Aicha ook op de radio de nodige ervaring opgedaan. Zo was zij o.a. op Amsterdam FM en Funx Radio te horen.
In het land is Aicha Marghadi op uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten in te zetten als presentator en dagvoorzitter. Zo heeft zij bijvoorbeeld de presentatie gedaan van Het Nieuwjaarsconcert 2010 in het Concertgebouw te Amsterdam, presenteerde ze het Rialto Filmfestival, Amsterdam Business Awards, KNVB kennisdagen, Kick-off events van oa KvK, en trad zij als spreker op tijdens debatten van Woman Inc.

Dagvoorzitter, presentator of discussieleider

Aicha vindt het belangrijk diverse groepen uit de maatschappij te inspireren op zeer uiteenlopende gebieden en laat hen graag zien hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarnaast liggen haar interesses natuurlijk niet alleen op het maatschappelijke vlak. U kunt ook denken aan politiek en milieu.